VÍTEJTE V MONTÍKOVĚ SVĚTĚ!

vzdelavaci_hracky

Vítejte na našem blogu! Na úvod představujeme Montik.cz, místo, kde hraní nabývá nového smyslu. Jako nově vzniklá česká značka se specializuje na edukativní dřevěné hračky pro děti, které jsou inspirovány Montessori pedagogikou. Naše poslání je nabídnout pomůcky a hračky, které podporují vzdělávání a hravé učení dětí.

 

Co nabízíme?

Nabízíme široký výběr didaktických pomůcek, které jsou nejen krásné a příjemné na dotek, ale především děti baví s nimi pracovat. Naše produkty jsou ideální pro individuální i skupinovou práci s dětmi a jsou pečlivě vybrány a vyráběny tak, aby podporovaly rozvoj v různých oblastech dětského vývoje.

V našem sortimentu naleznete unikátní značky jako naše značka Montík, Threewood by Montik, Stuka Puka, Brik a mnohé další. Pro některé z nich jsme výhradní nebo největší dovozci v ČR a SK. Ale nejen to, najdete u nás i známé značky jako DJECO, Moyo, Moulin Roty, Small foot či Tooky toy.

 

Naše hodnoty

Základem naší filozofie je přesvědčení, že hraní by mělo mít smysl. Věříme, že správně vybrané hračky mohou dětem nejen přinést radost z hry, ale také podporovat jejich celkový rozvoj – motorický, kognitivní i sociální.

 

Proč Montik.cz?

  • Kvalita a bezpečnost: Zaměřujeme se na vysokou kvalitu a bezpečnost našich produktů.
  • Edukativní hodnota: Všechny naše hračky mají edukativní hodnotu a podporují aktivní učení.
  • Široká nabídka: Nabízíme široký výběr hraček pro děti různého věku.
  • Zákaznický servis: Poskytujeme rychlé dodání, různé platební metody a možnost vrácení zboží.

 

Děkujeme, že jste si vybrali Montik.cz pro podporu vzdělávání a rozvoje vašich dětí. Sledujte náš blog pro další inspiraci, rady a tipy, jak vybrat ty nejlepší hračky pro vaše malé objevitele.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz