JAK SI UŽÍVAT MATEMATIKU?

matematika

Na Montik.cz najdete širokou nabídku matematických pomůcek, které jsou speciálně navrženy pro podporu zábavného a interaktivního učení matematiky. Pro konkrétní příklady a detaily o tom, jak s těmito pomůckami pracovat, doporučuji navštívit přímo sekci matematika. Zde najdete vše od číselných desek, grafomotorických desek až po sady pro poznávání těles a další pomůcky, které jsou ideální pro rozvoj logického myšlení a pochopení základních matematických principů. Doporučujeme zejména naše produkty z prémiové didaktické řady Threewood by montík. Pro každý produkt z této řady máme metodický materiál, aby každý věděl, jak se s pomůckou pracuje.

 

Počítání 1-20

Na Montik.cz najdete například oboustrannou matematickou tabulku 1-20, která je skvělou pomůckou pro děti učící se počítat od 1 do 20. Tato dřevěná hračka nejen podporuje základní matematické dovednosti, jako jsou sčítání a odčítání, ale díky své oboustrannosti nabízí různé úrovně obtížnosti a možnosti využití. Vhodná pro děti od 3 let, pomáhá rozvíjet logické myšlení a jemnou motoriku. Je to zábavný a interaktivní způsob, jak děti přiblížit k matematice. Více informací o tomto produktu najdete přímo na https://www.montik.cz/oboustranna-matematicka-tabulka-1-20/ nebo v metodickém materiálu, který je ke stažení v popisu produktu.

 

Zlomky

Dřevěná skládačka pizza z Montik.cz je kreativní a vzdělávací hračka, která dětem umožňuje vytvářet vlastní pizzu z dřevěných dílků. Hra podporuje rozvoj jemné motoriky, kreativity a představivosti, zatímco se děti učí zlomky a jejich kombinace, které na pizzu mohou dát. Další informace naleznete na Montik.cz.

 

Barevná duha

Deska "Duha" s 10 žlábky a 55 barevnými kuličkami je kreativní matematická hračka, která podporuje rozvoj jemné motoriky, barvocitu a představy množství. Děti mohou pomocí kuliček tvořit různé vzory a přitom se učit počítat. Tato pomůcka je vhodná od předškoláka až po 3. třídu ZŠ. Součástí duhy jsou i skleněné kuličky a tak jde tento produkt využít také jako kuličkovou dráhu. Další informace o tomto produktu a jeho využití najdete na https://www.montik.cz/deska-duha-10-zlabku-s-55-barevnymi-kulickami/.



Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz